متن پیام دکتر ابوالقاسمی فر به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس

ANA.jpg

🖋📄پیام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس و دعوت از همگان برای شرکت پرشور در این گردهمایی با شکوه فرا ملی🌹

«بسم الله قاصم الجبارين و مبير الظالمين و مدرك الهاربين و نكال الظالمين و صريخ المستصرخين و موضع حاجات الطالبين و معتمد المؤمنين.»
قال مولانا امیرالمومنین: «كُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْناً»
روز جهانی قدس، روز دفاع از بیت المقدس و دفاع از مردم فلسطین و میراث گران‌بهای بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی است که فرمود: روز قدس روز اسلام است. روز قدس، روزی است که اسلام را باید احیا کرد… روز قدس روزی است که باید به همه ابرقدرت‌ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. در این روز به ابتکار معمارکبیر انقلاب اسلامی هر ساله و در آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان مردم مسلمان و مردم آزاده جهان، فریاد آزادی خواهی مردم مظلوم فلسطین را به گوش بشریت و به گوش ناشنوای مستکبرین فریاد می زنند و در آن نه تنها مردم انقلابی ایران،‌ بلکه مسلمانان در اقصی نقاط جهان،‌ اراده امت واحده را به نمایش می گذارند و یک صدا فریاد مظلومیت فلسطین را سر می دهند. روز قدس روز مبارزه و مقاومت برای دفاع از قبله اول مسلمین جهان است که سال ها خار چشم استکبار و صهیونیسم جهانی شده است و به همین دلیل است که رژیم منحوس صهیونیستی به کمک آمریکا در همه این سالها تلاش کرد تا از حیات و رشد این حرکت نمادین بکاهد، اما به تدبیر بنیان گذار انقلاب اسلامی و همت امت او، روز قدس هر سال باشکوه تر برگزار می شود و این نهضت مقدس را به آنجا رسانده که به تعبیر رهبر انقلاب، روز قدس به نماد بزرگ و شکوهمند وحدت مسلمین جهان تبدیل شده است.
امسال هم در روز جمعه آخر ماه مبارک رمضان،‌ نگاه همه آزادگان و آزادیخواهان، ملت های غیرتمند و انسانهای با وجدان به یک نقطه جهان جلب می شود و این گردهمایی بزرگ وجدان های بیدار همگان از مسلمان و مسیحی و یهودی را به حمایت از بیت المقدس و ملت مظلوم فلسطین که بیش از نیم قرن است از خانه و وطن و سرزمین مادری خود، رانده و آواره شده اند، فرا می خواند.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) ضمن محکوم کردن جنایات رژیم غاصب اسرائیل و عملکرد ضد انسانی آمریکا و حامیان غربی این رژیم در حمایت بی قید و شرط از جنایتهای آن و عملکرد منفعلانه و بی تفاوت حکومتهای مرتجع منطقه در برابر زیاده خواهی ها و جنایتهای رژیم اشغالگر قدس، همگان را به شرکت در این گردهمایی بزرگ و هدفمند دعوت می کنم و پیمان می بندم که امسال نیز چون سالهای گذشته اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) قطره ای باشند از دریای مواج خشم و غیرت مردم مسلمان ایران و همه آزادیخواهان جهان و انشاالله با شرکت در این راهپیمایی باشکوه همگام و هم پیمان با تمام مردم ایران و با مردم آزاده سراسر جهان فریاد مرگ بر اسرائیل و جاوید و آزاد باد فلسطین را سر خواهیم دهیم و به حول و قوه الهی بزودی شاهد آزادی قبله اول مسلمین از چنگال غاصبان و رهایی مردم مظلوم فلسطین و زندگی آزادانه در کشور همیشه فلسطین باشیم.
دکتر سید احمد ابوالقاسمی فر
🕹رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

لینک پیام درج شده در خبرگزاری بسیج

لینک پیام درج شده در خبرگزاری آنا

• جمعه 10 خرداد 1398

دوشنبه 04 شهريور 1398 . 00:22 .