مراسم قرائت قرآن و دعا برای جان باختگان و مصدومان ضایعه واژگونی اتوبوس واحد علوم و تحقیقات

ShrinkedIMG_4293.jpg

چهارشنبه 5 دیماه 97 با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، مراسم قرائت قرآن کریم و فاتحه خوانی برای جان باختگان و دعا برای شفای مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان واحد علوم و تحقیقات، چهارشنبه  5 دیماه 97 بعد از نماز ظهر و عصر همزمان با واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در مسجدالنبی (ص) واحد شاهرود با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

مدیر روابط عمومی این واحد گفت: در پایان این مراسم حاضرین از نمایشگاه عبرت های 9 دی که به همت کانون قرآن و عترت (ع) معاونت فرهنگی دانشجویی این واحد برپا گشته بود بازدید کردند.

• جمعه 07 دي 1397

جمعه 06 ارديبهشت 1398 . 06:21 .