پیام تسلیت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به خانواده آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی

ShrinkedIMG_0019.jpg

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی شاهرود در پیامی، رحلت جانسوز آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود سیداحمد ابوالقاسمی فر سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با صدور پیامی، رحلت جانگداز آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی را به ملت ایران، مقام معظم رهبری، بیت مکرم آن عالم ربانی و مردم متدین شاهرود تسلیت گفت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون

ارتحال عالم ربانی حضرت آیت الله آقای سید محمود هاشمی شاهرودی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، صاحب کرسی درس خارج فقه پس از تحمل یک دوره بیماری، موجب تأسف و تأثر گردید.

ایشان شخصیتی وارسته، متعهد و با صداقت و از یاران پیشگام انقلاب و ازچهره های درخشان در علوم اسلامی بودند که سعی فراوانی در خدمت به نظام جمهوری اسلامی و نیز مردم دردمند ازجمله شورای نگهبان و قوه قضائیه داشتند.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به مناسبت ضایعه ارتحال این روحانی جلیل‌القدر به محضر ملت شریف ایران، مقام معظم رهبری، حوزه های علمیه، خانواده مکرم، دوستداران، شاگردان و ارادتمندان ایشان، مردم شریف استان سمنان و شهرستان شاهرود و به ویژه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، برای آن عزیز سفر کرده رحمت و علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

سید احمد ابوالقاسمی فر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

• سه شنبه 04 دي 1397

دوشنبه 27 خرداد 1398 . 05:07 .