انتصاب مدیران جدید پژوهش و آموزش از حوزه معاونت علمی دانشگاه

IMG_0033.JPG

مدیران جدید پژوهش و آموزش از حوزه معاونت علمی دانشگاه با حکم ریاست دانشگاه مشخص شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بعد از ظهر روز دوشنبه سوم دی ماه 1397 جلسه تکریم و معارفه مدیران آموزش و پژوهش برگزار گردید. دکتر سید احمد ابوالقاسمی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود روز دوشنبه 97/10/03 طی حکمی دکتر محمد مهدی حسینی را به عنوان مدیر جدید پژوهش و دکتر علی حریمی را به عنوان مدیر جدید آموزش دانشگاه منصوب کرد. دکتر محمد مهدی حسینی فارغ التحصیل رشته کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی از دانشگاه صنعتی شاهرود است و پیش از این مدیریت گروه کامپیوتر را به مدت 4 سال برعهئه داشت. دکتر علی حریمی هم فارغ التحصیل مخابرات گرایش سیستم از دانشگاه سمنان است که پیش از این به مدت 2 سال مدیریت گروه برق را بر عهده داشت.
در این جلسه ازسرکار خانم دکتر صالحی مدیر پیشین پژوهش و آقای دکتر احمد جامعی مدیر پیشین آموزش تجلیل به عمل آمد و با اعطای لوح تقدیر و  اهدای هدیه از زحمات ایشان قدردانی صورت گرفت.

• سه شنبه 04 دي 1397