پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد به مناسبت روز پرستار

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

در متن پیام دکتر فرهاد رهبر آمده است: «پنجم جمادی الاول، سالروز ولادت باسعادت بانوی شکیبایی، استقامت و شجاعت حضرت زینب کبری(س)، پیام‌رسان واقعه عاشورا و روز پرستار را به مردم شریف ایران، عاشقان ائمه اطهار و جامعه پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت می‌گویم.

بی‌تردید پرستاران اسوه‌های عفت، صبر، عطوفت و متکی به خصایص نیک انسانی هستند که در شرایط طاقت فرسای کاری با روحیه‌ای برگرفته از ویژگی‌های والای بانوی استقامت و شکیبایی، تلاش می‌کنند آلام بیماران را با فداکاری و حس انسان دوستی کاهش دهند و امید به زندگی را به آنان بازگردانند.

مایه خرسندی است که دانشگاه آزاد اسلامی نیز در زمینه آموزش جامعه پرستاری متعهد و اخلاق‌مدار مبادرت ورزیده و در بخش ارائه خدمات به بیماران نیز حضوری مثمرثمر دارد. جا دارد از همه پرستاران و دست اندرکاران این عرصه در دانشگاه به دلیل زحمات صادقانه، دلسوزانه و انسانی تشکر و قدردانی داشته باشم.

اینجانب ضمن گرامیداشت ولادت دخت گرانمایه امیر مومنان (ع)، توفیق روزافزون جامعه بی‌ادعای پرستاری خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی را از خداوند مسئلت می‌کنم و آرزومندم این عزیزان با الگوبرداری از حضرت زینب کبری (س) در تمامی مراحل زندگی شاد و سربلند باشند.»

• سه شنبه 03 بهمن 1396

چهارشنبه 07 اسفند 1398 . 23:40 .