جزییات میهمانی دائم دانشجویان دختر دانشگاه آزاد

براساس ماده واحده این بخشنامه، میهمانی دائم دانشجویان دختر در مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) به شهر محل سکونت والدین یا همسر در صورت دارابودن همه شرایط عمومی مندرج در شیوه‌نامه نقل و انتقالات، دایر‌بودن رشته متقاضی در واحد مقصد در سال ورودی دانشجو و تایید عدم مغایرت محل سکونت و واحد مقصد انتخابی متقاضی امکان‌پذیر است.

مدارک و مستندات مورد نیاز متقاضیان شامل ارائه مدارک سکونت والدین و یا همسر، تصویر همه صفحات شناسنامه و تصویر مدرک دو سال آخر تحصیلی (پیش دانشگاهی و دیپلم) است. هر دانشجو در هر دوره تحصیلی صرفا یکبار مجاز به استفاده از این ماده خواهد بود و انصراف از میهمانی دائم و تغییر مقصد امکان‌پذیر نیست.

• سه شنبه 21 آذر 1396

چهارشنبه 27 شهريور 1398 . 11:26 .