۲۰ آبان آخرین مهلت ثبت درخواست وام عتبات دانشجویی

دانشجویان تحت پوشش وزارت علوم تا تاریخ ۲۰ آبان جهت ثبت درخواست وام عتبات مهلت دارند.

براساس تفاهم‌نامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، تسهیلات عتبات از سیصد هزار تومان به یک میلیون و پانصد هزار تومان، برای دانشجویان متاهل و یک میلیون تومان برای دانشجویان مجرد تحت پوشش این صندوق افزایش یافت.

بازپرداخت تسهیلات بر اساس ضوابط صندوق رفاه دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی در اقساط ۶۰ ماهه بازپس گرفته می‌شود. دانشجویان تا تاریخ ۲۰ آبان مهلت دارند تا نسبت به ثبت درخواست وام عتبات اقدام کنند.

از ابتدای این دوره از اعزام‌ها تا کنون ۱۱ هزار و ۱۹۷ دانشجو در قالب ۲۹۷ کاروان دانشگاهی از ۱۰ ایستگاه پروازی تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، سیستان و بلوچستان، تبریز، یزد، کرمان، ساری و گلستان به صورت هوایی و زمینی به عتبات عالیات اعزام شده‌اند.

۴۴ کاروان برای دختران، ۶کاروان برای پسران و ۲۴۷کاروان متاهلین در این دوره اعزام شدند. که ۲۳۷کاروان هوایی و ۱۶۰کاروان زمینی بوده‌اند. اعزام دوره هجدهم از 1بهمن آغاز می‌شود.

• يکشنبه 07 آبان 1396

چهارشنبه 27 شهريور 1398 . 11:53 .