مراحل ثبت نام اختصاص وب پیج به اعضای هیات علمی

استاد محترم بای اختصاص وب پیج ابتدا باید در سایت دانشگاه ثبت نام کنید . لطفا برای دیدن مراحل ثبت نام در سایت به تصاویر و نکات زیر دقت فرمایید :

1- آخرین مهلت ثبت نام برای اختصاص وب پیج تا 15 دی ماه 94 می باشد .

2- وب پیج فقط به اعضای هیات علمی تمام وقت تعلق خواهد گرفت .

3- با توجه به اینکه از روی ایمیل و نام و نام خانوادگی وارد شده فرد شناسایی می شود حتما فیلدها را بطور کامل در ثبت نام تکمیل نمایید در غیر اینصورت یوزر و پسورد به شما تعلق نخواهد گرفت .

4- لطفا از بکار بردن نام های اختصاری که باعث عدم شناسایی شما خواهد شد پرهیز فرمایید چرا که ثبت نام انجام نخواهد شد .

5- بدیهی است پس از ثبت نام اولیه سایر مراحل شامل تکمیل فرم تعهد نامه با حضور در روابط عمومی دانشگاه و آموزش های لازم جهت بارگزاری مطالب در وب پیج بتدریج و از طریق پیامک اعلام خواهد شد .

مراحل ثبت نام در سایت :

توجه : پر کردن ایمیل و نام و نام خانوادگی حقیقی الزامی است وگرنه ثبت نام انجام نخواهد شد .

• شنبه 28 آذر 1394

چهارشنبه 15 مرداد 1399 . 06:23 .