ارائه سخنرانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در کنفرانس بین المللی فیزیک هسته ای هلند

نسرین صالحی از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود مقاله خود را به شکل سخنرانی در کنفرانس بین المللی فیزیک هسته ای اروپا 2015 به شکل سخنرانی ارائه داد .

در کنفرانسی با عنوان فیزیک هسته ای اروپا 2015 که در شهر گرونینگن هلند و با حضور صدها نفر از اساتید ،کارشناسان و متخصصان و دانشجویان فیزیک هسته ای از سراسر دنیا حضور داشتند دکتر نسرین صالحی نیز از ایران مقاله علمی خود را به شکل سخنرانی ارائه کرد .

در این کنفرانس که شرکت کنندگانی از کشورهای آلمان، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، انگلیس، ترکیه، هند، ایران، بلغارستان، چین، ژاپن ، کانادا و .... حضور داشتند مقاله صالحی با عنوان "طیف حالت های تشدیدی باریون های غیر شگرف با استفاده از یک فرمول جرمی نوین تحت پتانسیل هشت تایی " ارائه شد .

نسرین صالحی از اعضای هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بوده و هم اکنون مدیر پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی است .

بیش از 30 مقاله علمی پژوهشی،  یک ثبت اختراع و چندین طرح پژوهشی در رزومه پژوهشی وی به چشم می خورد .

• سه شنبه 14 مهر 1394