مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۱ مهر

ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون‌های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد و رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، از روز دوشنبه ۶ مهر آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر مجتبی علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: «جهت رفاه حال دانشجویان و با در نظر گرفتن طرح بومی‌گزینی، کلیه اقدامات لازم جهت به روز رسانی سایت انجام پذیرفته و تعدادی رشته/محل جدید که مصوبه آنها پس از انتشار دفترچه‌های آزمون صادر شده، در استانهای مختلف به لیست رشته/محل‌هایی که داوطلبان امکان انتخاب آن را دارند، اضافه شده است.»

علوی فاضل تأکید کرد: «کلیه تسهیلات لازم جهت ویرایش رشته/محل‌های انتخابی این متقاضیان فراهم شده است.»

وی افزود: «ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون‌های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد و رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۱ مهر ادامه خواهد داشت.»

• شنبه 11 مهر 1394