42 مقاله ISI در شش ماهه اول سال توسط اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود چاپ شد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت : از ابتدای سال 94 تا کنون 42 مقاله ISI توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه چاپ شده است .

دکتر مجید سلامی با ارائه گزارشی از عملکرد 6 ماهه ابتدایی سال 94 حوزه معاونت پژوهشی و بیان اینکه 20 مقاله علمی – پژوهشی نیز از سوی اساتید این واحد دانشگاهی به چاپ رسیده افزود : از ابتدای سال مبلغی بالغ بر 240 میلیون ریال جهت خریدکتاب برای  کتابخانه های دانشگاه هزینه شده و برای ارائه خدمات در دسترس تر به دانشجویان 3 نمایشگاه کتاب نیز در دانشکده های مختلف برگزار شده است .

وی تعداد طرح های برون دانشگاهی این دانشگاه را 7 طرح ذکر کرد و گفت : راه اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی فیزیولوژی ورزشی حیوانات و نیز پیگیری ایجاد مرکز رشد از دیگر فعالیت های حوزه پژوهش در شش ماهه اول سال بوده است .

سلامی اظهار کرد : در طی این مدت ، دانشگاه به سامانه ساها ( سامانه آزمایشگاهی همکار آزاد ) پیوست  که خود گام مهمی در درآمد زایی از طریق آزمایشگاههای موجود در دانشگاه است .

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در ادامه برگزاری 7 کارگاه پژوهشی در دانشکده پزشکی و دو کارگاه شیوه تاسیس شرکت های دانش بنیان برای اساتید و همچنین یک کارگاه برای دانشجویان ، عقد تفاهم نامه با شهرداری شاهرود و شرکت کانی صنعت شاهوار ، چاپ دو شماره دیگر از مجله نانو مواد و مجله شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی را از دیگر فعالیت هایی دانست که از ابتدای سال تا کنون انجام شده است .

• چهارشنبه 01 مهر 1394