ویژه برنامه های رادیو صدای دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در هفته دفاع مقدس

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از پخش ویژه برنامه های هفته دفاع مقدس از رادیو صدای این دانشگاه خبر داد .

سید امیر رضا حسینی نژاد گفت : با برنامه ریزی های صورت گرفته برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس از ابتدای این هفته ویژه برنامه هایی از جمله پخش سرودهای زمان جنگ ، اخبار و اطلاعیه های مربوط به آنزمان ، مرور روزنامه ها و مطبوعات دفاع مقدس و ... از رادیو صدای دانشگاه پخش خواهد شد .

وی افزود : علاوه بر برنامه های ذکر شده دو آیتم نیز برنامه های تولیدی و ترکیبی با همکاری تعدادی از دانشجویان از رادیو صدای دانشگاه پخش می شود که شامل مصاحبه با جانبازان کارمند و استاد و ذکر خاطره هایی از آنان ، داستان های مربوط به دفاع مقدس و دلاورمردیهای رزمندگان اسلام ، موسیقی ها و نوحه های جنگ و ... خواهد بود

حسینی نژاد با اشاره به اینکه این برنامه ها تا پایان هفته دفاع مقدس ادامه خواهد داشت گفت : الحمدلله رادیو صدای دانشگاه به عنوان انیس و دوست کارکنان به مدت دو سال است که در حال کار است و در این مدت رابطه تنگاتنگی را با کارکنان برقرار کرده است .

وی رسالت رادیو صدای دانشگاه را ایجاد وفاق و همدلی و ساخت و پخش برنامه های سازنده در طول سال ذکر کرد و اظهار داشت : از ابتدای سال جدید تحصیلی ویژه برنامه های مناسبتی در هر هفته با مشارکت دانشجویان و کارکنان مستعد به طور زنده برای ساختمانهای دانشگاه پخش خواهد شد .

• يکشنبه 29 شهريور 1394