ثبت نام اینترنتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود آغاز شد

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود تقویم آموزشی نیمسال اول تحصیلی 94 این دانشگاه را اعلام کرد .

دکتر محسن بوجاری گفت : ثبت نام اینترنتی دانشجویان به تفکیک سال ورود به دانشگاه از تاریخ 21 شهریور ماه 94 آغازو تا روز بیست و سوم همین ماه ادامه خواهد داشت .

وی گفت : دانشجویانی که به هر دلیلی موفق نشدند در تاریخ های ذکر شده برای ثبت نام اقدام نمایند می توانند در تاریخ های 24 و 25 شهریور نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند . بوجاری شروع کلاسها را از 28 شهریور ماه اعلام کرد و گفت : کلیه دانشجویان رشته های مختلف که مایل به حذف و یا اضافه کردن دروس انتخابی خود باشند نیز می توانند در تاریخ های چهارم تا ششم مهرماه سال جاری اقدام نمایند .

وی با بیان اینکه پایان کلاس ها در تاریخ 17 دی ماه خواهد بود گفت : امتحانات پایان ترم نیز از تاریخ 19دی آغاز و تا یکم  بهمن 94 ادامه می یابد . معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت : انتخاب واحد معرفی به استاد در سه مرحله انجام می گیرید که مرحله اول آن در تاریخ های 18 و 19 مهر ، مرحله دوم در تاریخ های 9 و 10 آبان و مرحله سوم در تاریخ های 14 و 15 آذر ماه سال جاری انجام می شود .

محسن بوجاری تذکراتی را نیز به دانشجویان داد و گفت: هر دانشجو موظف است شخصا جهت انتخاب واحد در تاریخهای یاد شده اقدام نماید و مسئولیت رعایت پیش نیاز دروس و سقف واحد مجاز با خود او می باشد .

وی گفت : پس از انقضای مهلت ثبت نام ، بهیچ وجه انتخاب واحد انجام نخواهد شد ، بنابراین دانشجویان موظفند در تاریخ های اعلام شده نسبت به امور آموزشی خود اقدام نمایند .

بوجاری با اشاره به اینکه کلیه اطلاعات ثبت نام ورودی های قدیم و جدید در سایت دانشگاه به آدرس www.iau-shahrood.ac.ir درج شده است افزود : دانشجویان شرایط خاص مانند ترم آخری ها و ممتازین و ... جهت باز شدن فایلشان می بایست قبل از شروع انتخاب واحد و یا حذف و اضافه به گروههای مربوطه مراجعه نموده تا با اخذ تعهد کتبی ، موارد خاص آموزشی آنان فعال گردد .

• دوشنبه 23 شهريور 1394