بازدید دهها دانش آموز و اولیای آنان از دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود + عکس

در راستای معرفی دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود ؛ دهها نفر از دانش آموزان مدارس مختلف و اولیای آنان از این دانشگاه دیدن کردند .

دیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت : بعد از برگزاری همایش موفق معرفی رشته ها و دستاوردهای واحد دانشگاهی شاهرود و با توجه به ثبت نام از تعدادی از دانش آموزان و اولیای آنان در همان همایش برای تور دانشگاه گردی تعداد قابل توجهی در این تور ثبت نام کردند که با هماهنگی های بعمل آمده این بازدید انجام شد .

سید امیر رضا حسینی نژاد افزود : بازدید کنندگان در این تور از امکانات و دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه اعم از آزمایشگاهها ، کارگاهها و زمین های ورزشی و تفریحی بازدید کردند که مورد استقبال آنان قرار گرفت .

وی خاطرنشان کرد : با هماهنگی های بعمل آمده با کارشناسان حوزه های مختلف دانشگاه ، بازدید کنندگان از توضیحات این کارشناسان در هر قسمت بصورت جزئی تر آشنا شدند و بدین ترتیب با نحوه تحصیل و امکانات فراوان این واحد دانشگاهی آشنا شدند .

حسینی نژاد اظهار داشت : هدف از برگزاری اینگونه تورهای دانش آموزی آشنایی هر چه بیشتر آنان با امکانات ناشناخته دانشگاه است و البته با توضیح کارشناسان هر قسمت دانش آموزان و اولیای آنان با تامل بیشتری روی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی فکر خواهند کرد .

وی توزیع برشور و سی دی معرفی دانشگاه را از دیگر برنامه های این بازدید اعلام کرد و گفت : ترتیبی اتخاذ شده تا این بازدید ها که چند سالی است در حال برگزاری است همچنان و با برنامه های متنوع تر ادامه یابد .

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت : در مهر ماه دومین همایش معرفی دانشگاه انجام خواهد شد .

• شنبه 14 شهريور 1394