شلوغی مسجد نشان از به بار نشستن کارهای فرهنگی است/واحدهای دانشگاهی فرصت صحبت کاندیداهای مجلس را فراهم کنند

نماینده ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت : نتیجه همه کارهای فرهنگی در مسجد جمع می شود یعنی هر موقع مسجد شلوغ شد نشانه اینست که کارهای فرهنگی به خوبی به بار نشسته است لذا در هم اندیشی ها باید این موضوع به بحث گذاشته شود که چه کنیم جمعیت مسجد افزایش یابد .

حجت الاسلام رضا کهساری که در جمع اعضای شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود سخن می گفت افزود : با توجه به اینکه در آستانه ترم جدید هستیم یکی از سیاستهای بارز فرهنگی که در دانشگاهها باید رعایت گردد فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار ایشان با دانشجویان در ماه مبارک رمضان است که باید در این مورد اطلاع رسانی گشته و حتی سیاست کاری فرهنگی ما در جامعه بشود.

وی با اشاره به فرازهایی از فرمایشات معظم له از جله آرمانگرایی ، خودسازی ، الزامات آرمانگرایی و فعالیت های تشکل ها خاطرنشان کرد : آقا فرمودند ما تشکل یکبار مصرف نیاز نداریم و این بدین معنی است که اگر تشکلی فقط برای دوره انتخابات ایجاد شود صحیح نیست .

کهساری در ادامه افزود : فضا برای تشکل ها باید ایجاد شود اما نمی توان دانشجو را وادار به ایجاد تشکل کرد . وی گفت : در هر یک از واحدهای دانشگاهی اگر دانشجو یا دانشجویانی درخواست ایجاد تشکل داده اند مجوز لازم بر اساس روند قانونی داده شده و حتی در این کار تسهیل هم شده است .

نماینده ولی فقیه در دانشگاههای آزاد اسلامی استان سمنان اظهار داشت : برنامه های فرهنگی باید مطرح شده و به نقد گذاشته شود تا تقویت گردد و کار فرهنگی باید هدفمند باشد یعنی ببینیم دنبال چه هستیم و ببینیم موفق بودیم یا خیر . فعالین فرهنگی از جمله دانشجو ، استاد و کارمند باید ابتدا خود پیشقدم باشند مثل امام جمعه که باید ابتدا خود در جلو قرار گیرد .

حجت الاسلام کهساری با اشاره به در پیش بودن انتخابات آینده گفت : برنامه هایی را برای انتخابات در این ترم داشته باشید اما دانشگاه نباید از کسی طرفداری کند اما انگیزه شرکت بیشتر در انتخابات باید ترویج گردد و بطور مساوی به همه کاندیداها فرصت داده شود تا در فضای دانشگاه صحبت کنند.

دکتر احمد دزیانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود هم در این جلسه با بیان دیدگاههای خود در زمینه مسائل فرهنگی گفت : هیچ مشکلی در برگزاری کرسی های آزاد اندیشی نداشته و نداریم و با قوت از آن حمایت می کنیم و البته علاقمندیم که کلیه برنامه ها در جلسات هم اندیشی به رای گذاشته شود تا نتایج بهتری حاصل شود  .

در این جلسه بیش از یکصد برنامه فرهنگی پیشنهادی از سوی دفتر فرهنگ واحد دانشگاهی شاهرود برای اجرا در ترم مهر مطرح و نظرات لازم در مورد بعضی از آنها توسط اعضاء داده شد .

• شنبه 07 شهريور 1394